Wie zijn wij?

Wij zijn een kerk van ongeveer 260 leden in Harlingen, Nederland. Onze leden komen uit de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt en de Christelijke Gereformeerde kerk. Sinds 2008 worden de kerkdiensten van beide kerken in Harlingen gezamenlijk gehouden en sinds 1 januari 2011 vormden wij een gezamenlijke kerk met een gezamenlijke kerkenraad onder de naam van Christelijke Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (CGKV).
Op 1 mei 2023 zijn de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en de Nederlands Gereformeerde Kerk samengegaan. In onze gemeente verandert door dit samengaan niets, alleen vallen wij sinds die datum onder de Nederlandse Christelijke Gereformeerde Kerk (NCGK).

Elke zondag staat de deur van onze kerk wagenwijd voor u open.  De diensten vinden ’s morgens om 10.00 uur plaats  in ons kerkgebouw ‘De Haven’, Noorderkade 2, 8861 HJ te Harlingen. Zie voor meer informatie onze pagina kerkdiensten.

Onze leden komen uit Harlingen en een aantal omringende dorpen. Ook leden die op Terschelling (of Vlieland) wonen, horen bij onze kerk. 

(3170)