Haven Fair dag 17 maart 2012

Verslag Haven Fair dag 17 maart 2012

En toen was het 17 maart!

Eindelijk! Na maanden van voorbereiding, knutselen, breien, haken, verzamelen van allerlei spullen, barste de dag los!
Klokslag 10 uur was de planning maar om kwart over 9 stonden de eerste kooplustigen al voor de deur.

Vele koopjesjagers, kijkers, genieters, praatjesmakers kwamen langs en vonden wel iets van hun gading. Sommigen kwamen voor de gezelligheid, en die was er! Elke bezoeker werd verwend met een overheerlijke bakje koffie met heerlijk eigen gebakken cake, en was dat op dan kon men zich te goed doen aan een kopje soep, of een broodje kroket, of een portie poffertjes of een heerlijk gebakken visje.

Om u even een indruk te geven wat er zoal opgegeten en gedronken is:
2 x 10 liter soep, 120 broodjes kroket, 320 stuks vis,liters koffie,
En dan al de boeken, huis-tuin- en keuken spullen, computers, vogelhuisjes, houtsnijwerk, eigengemaakte kaarten, sokken, sieraden, sjaals, zeepkettingen, speelgoed, puzzels, kinderkleding en een heleboel knuffels, viooltjes (100 bakjes en 20 hangbuidels) heel veel is er verkocht!

Menige bezoeker ging met een heerlijke taart, van een plaatselijke bakker, huiswaarts, nadat ze een poging hadden gewaagd aan het “rad van taart fortuin”. (Een bezoeker van de dag wilde er echt zeker van zijn dat ie een taart zou winnen, en kocht maar al de negen nummertjes die over waren )

De jeugdige bezoekers van de dag kon zich vermaken in het jeugdhonk met blik gooien, kleurwedstrijd, oplossing raden van een optelsom van leeftijden van gemeenteleden.
Al met al was het een hele gezellige, geslaagde dag! En de opbrengst was ruim € 3.000,– en is bestemd voor het zendingsgebied welke mede door onze kerk financieel wordt ondersteund.

Rest ons nog om iedereen te bedanken die aan deze dag hun bijdrage /medewerking hebben geleverd.

De havenfaircommissie.

(1895)