Smakelijke dag 23 november 2019

Smakelijkedag01

Smakelijke dag op 23 november 2019 – 11.00-13.30 uur

Zaterdag 23 november a.s. wordt er weer een gezellige Smakelijke dag gehouden met  overheerlijke snert en pannenkoeken. Kom ook om elkaar te ontmoeten en van de heerlijke maaltijd te genieten. Nodig ook je buurman/vrouw uit, je vriend, vriendin. Misschien weet jij iemand die alleen woont, alleen is, kom samen genieten in “de Haven”.

Ook zal er op deze dag zelfgemaakte kaarten worden verkocht. Felicitatiekaarten in allerlei vormen en ook al de Kerst- en Nieuwjaarskaarten worden op deze dag aangeboden!

Toegang is gratis. Dit keer is er ook weer de mogelijkheid om te doneren voor een goed doel!

De opbrengst van deze dag is voor Jacco en Marije Veldsema-van der Wal. Zij zijn vanaf begin september in Ghana om te werken voor Operatie Mobilisatie. Beiden hebben hun betaalde banen in Nederland opgezegd. Jaco is verpleegkundige en hij gaat medische hulpverlenen aan mensen die leven in een gebied zonder goede gezondheidszorg en/of aan mensen die hier geen geld voor hebben. Marije geeft sociaal maatschappelijk werk en ze gaat jonge meiden (10-18 jaar) helpen die op straat wonen en werken.

Hun missie is om – samen met het team van Operatie Mobilisatie – de mensen in Ghana praktisch te helpen en om het evangelie te verspreiden onder de mensen die hier nog niet mee zijn bereikt. Na een voorbereidingsperiode van bijna een jaar zijn ze vertrokken naar Ghana.

Omdat zij in Ghana geen salaris ontvangen, leven ze van giften. Daarom wordt deze actie van harte aanbevolen.

Smakelijke-Dag-2019

 

(131)