Christelijke Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te Harlingen

Broeders en zusters,

Helaas zijn wij genoodzaakt om voorlopig de zondagse erediensten grotendeels online te houden. Per zondag kan een deel van de gemeente aanwezig zijn, onze leden worden hiervoor uitgenodigd. De diensten verlopen volgens een door de kerkenraad vastgesteld plan. Wij vragen onze leden dit plan goed door te lezen, zodat u weet hoe u wordt uitgenodigd en wat er van u verwacht wordt voor, tijdens en na de dienst.

Wilt u als gast een van onze diensten bijwonen? Meld u dan vóór de dienst bij een van de coördinatoren.

Laten we ons met elkaar aan de afspraken houden en gehoor geven aan eventuele aanwijzingen van de coördinatoren, zodat we allemaal weer met een veilig gevoel naar de kerk kunnen gaan.

U kunt de diensten hier live volgen.

Diensten terugkijken

De meeste diensten worden live uitgezonden. Deze kunt u hier terugkijken.
Staat de dienst die u zoekt hier niet tussen? Dan is die mogelijk eerder opgenomen en via YouTube terug te kijken. Een overzicht van deze diensten, ziet u hier.

Verder willen we u aanmoedigen om zondag thuis aandacht te geven aan bijbelstudie en gebed. Wij willen u vragen om in uw persoonlijk gebed de zorgen rond deze pandemie aan onze Vader in de hemel voor te leggen.

De kerkenraadHartelijk welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Harlingen (kerkgebouw De Haven). Op deze site kunt u informatie vinden over onze kerk.

FaviconHaven KLIK HIER om live mee te kijken tijdens onze kerkdiensten
FaviconHaven KLIK HIER voor eerder opgenomen kerkdiensten

Klik hier voor routebeschrijving.

DJI_0003_uitsn

(29670)